Diety Odżywianie Zdrowe Przepisy

Zielony Mus z Awokado

Hej!

Przed wami przepis na Zielony Mus z Awokado 😀  Teraz kiedy pogoda jest zmienna, raz ciepło, raz zimno, przyda nam się coś na poprawienie odporności 🙂 Jedzony regularnie świetnie wpływa także na naszą skórę, włosy i paznokcie. Jakby zalet było mało, to jeszcze dodam,  że jest przepyszny i bardzo kremowy 😀 Zadbajcie o to żeby wasze owoce były dojrzałe!

Składniki (1 duża porcja lub 2 mniejsze)

  • 300g mrożonych bananów
  • 150g awokado
  • 30g miodu
  • 5g chlorelli
  • 15g masła orzechowego
  • 1 szklanka wody

Metoda:

Wrzuć wszystkie składniki do blendera i zmiksuj na gładką masę. Przełóż do miski/miseczek . Udekoruj ulubionymi dodatkami. Smacznego!

Instagram: @cinnamonandberries

O autorze

Agata Biernat

Agata Biernat

Hej! :) Nazywam się Agata i mam 20 lat. Uwielbiam gotować oraz tworzyć nowe przepisy. Moje hobby to fotografia. Dziele się wegetariańskimi i wegańskimi pomysłami na Instagramie @cinnamonandberries

› Zobacz wszystkie artykuły

Dodaj komentarz

Kliknij tutaj aby skomentować artykuł

Facebook

Ad